KEVÄÄN KAIPUU -HAASTE



Moikka! Viime kerralla kirjoittelin kevätkaipuusta ja tänään jatketaan vielä saman aiheen äärellä. Puutarhablogeissa on kiertänyt viime viikkoina kiva haaste kevään kaipuusta ja ajattelin tarttua Puutarhahetki -blogin Tiiun aloittamaan haasteeseen. Haasteessa on tarkoitus fiilistellä kevättä omien keväisten lempikuvien avulla ja samalla lievittää kevätkaipuuta talven keskellä. 

Tuossa omia kuvia selaillessani muistui taas mieleen, miten epäonninen olenkaan ollut sipulikukkieni suhteen. Kaksi kevättä on nyt tässä kodissa ehditty asua, mutta huonosti ovat sipulikukkani kukkineet. Erityisesti tulppaaneja olisin keväiseen puutarhaani kaivannut paljon paljon enemmän. Olisi huikeata, jos omassa puutarhassa kukkisi tulppaanit Keukenhof -tyylisesti, mutta sinne on kyllä matkaa.

Varmimmat kevään merkit omassa puutarhassani ovat sinivuokot sekä krookukset. Kaikki muu onkin sitten yhtä yllätystä ja se onkin mukavaa seurattavaa, mitä sieltä maasta kulloinkin nousee. Kevään lempikukkiani ovat muun muassa papukaijatulppaanit, kirjopikarililja, perunanarsissi ja helmihyasintti muutamia mainitakseni. Valitettavasti kirjopikarililjan sipuleistakin vain yksi kaunokainen kukki viime keväänä.  

Mutta nyt tässä pieni keväinen kuvakimara muistuttamaan, että kyllä se kevät sieltä on tuloillaan. Ja osallistu toki sinäkin tähän haasteeseen, haastan kaikki kevätfiilistelystä innostuneet mukaan. Ohjeet löytyy tuolta postauksen lopusta.



























Haasteen säännöt:
- kerro postauksessasi, kuka haasteen aloitti (Tiiu Puutarhahetki -blogista)
- tee postaus sinulle rakkaimpien keväisten kuvien kera
- haasta kolme tai useampi blogiystäväsi mukaan
- käy kirjoittamassa postauksesi www-osoite Puutarhahetki - Suurien unelmien puutarha -blogin Kevään kaipuu -postauksen kommenttikenttään


Kommentit

  1. Ihania kevätkukkia! Nuo valkoiset papukaijatulppaanit ovat todella kauniita. Minä en ole toistaiseksi saanut papukaijatulppaaneja kukkimaan. Lehdet kyllä kasvattavat. Syksyllä istutin 'White Parrot' -lajiketta pussillisen. Nyt on taas peukut pystyssä sen puolesta. Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Nämä papukaijatulppaanit on ostettu kaupasta, en minäkään ole saanut niitä omassa puutarhassa kukkimaan, vaikka taas kyllä syksyllä niitä suurin toivein maahan laitoin. Iloista kevään odotusta!

      Poista
  2. Ihania kevättunnelmia ja niin kauniita kuvia! Upeat tulppaanit ja kaunis kuva muuttolinnuista! Kiva, että lähdit haasteeseen mukaan. Lisään huomenna postauksesi linkin haasteeseen vastanneiden listalle blogiini. Aurinkoista alkavaa viikkoa sinulle!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit