KEVÄTKAIPUU





Heissan! Paukkupakkasten ja lumisateiden myötä blogini on kuin varkain vaipunut talvihorrokseen, mutta kyllä täällä vielä elossa ollaan. Vaikka energiatasot tosin alkavat olla luvattoman alhaalla. Meillä on nyt sairasteltu kaksi kuukautta putkeen ja voitte uskoa, että alkaa vähän kyllästyttämään.  Sekä omalla työpaikallani että lapseni päiväkodissa on todettu sisäilmaongelmia ja luonnollisesti sitä on tullut pohdittua, mahtaako sisäilma-asioilla olla joku yhteys sairasteluun. Sen vain taitaa aika näyttää.

Mutta viime viikolla se sitten iski, nimittäin todellinen kevätkaipuu. Sairastelun ja nuutuneen arjen keskelle piti saada pikaisesti merkkejä tulevasta keväästä, valosta ja energiasta. Minulla siihen parhaiten toimii tulppaaniterapia ja muut keväiset kukkaset, joten kaupunkireissulta nappasin mukaani tämän sesongin ensimmäisen tulppaanikimpun. Päädyin näihin vaaleisiin tulppaaneihin, vaikka värikkäästä kimpusta olisi voinut saada energiaa vielä enemmän. Nyt on siis tulppaanikausi avattu ja tästä se lähtee kevään odottelu ja toivottavasti myös energiatasojen nousu. Ja hei, helmikuussa jo ollaan!     




Kommentit

  1. Ihanan värisiä tulppuja <3 Tulppaanihoito olisi varmasti nyt tarpeen täälläkin , sillä minuun iski pitkästä aikaa flunssa. Paranemisia teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Pikaista toipumista sinnekin. Tulppaaniterapia toimii vaivaan kuin vaivaan :)

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit