MITÄ TAPAHTUI TUIJILLE



Heissan. Miten viikko on taas jo vierähtänyt näin pitkälle? Lokakuu on lähtenyt reippaasti liikkeelle ja koululaisten syysloma on jo ihan nurkan takana, vaikka juurihan nuo vasta aloittivat koulun. Tänään haluan aivan ensin kiittää teitä ihania lukijoita ihanasta ja mieltä lämmittävästä palautteesta, jota olen teiltä viime aikoina saanut. Kirjoittelen tätä blogia pääasiassa omaksi ilokseni, mutta on ollut todella mukava kuulla, että blogistani on ollut suuresti iloa myös teille lukijoille. Se, jos mikä lämmittää mieltäni ja kannustaa jatkamaan. Suurkiitos siis lämpimistä sanoistanne.

Tässä samassa yhteydessä voisin heittää ilmoille kysymyksen, mitä sinä haluaisit blogistani lukea? Jos sinulla on mielessäsi joku kiva aihe, josta haluaisit lukea tai kuulla ajatuksiani niin kerro ihmeessä. Ellet halua jättää toivetta julkisesti nähtäville, voit laittaa sen minulle vaikka sähköpostilla whiteowhite@hotmail.com . Kirjoittelen niistä sitten sopivan hetken tullen.

Tänään minun piti oikeastaan kirjoittaa muutama sana tuijistamme. Pihassamme kasvaa seitsemän isoa tuijaa ja yksi vähän pienempi. Ne tuovat kivasti ilmettä pihaamme ilahduttaen vihreydellään läpi vuoden. Tuijista kuusi isointa ovat näyttäviä kartiotuijia, vaikka erehdyinkin kyllä aluksi luulemaan niitä timanttituijiksi. Tänä kesänä muutamaan tuijaan tuli ihan valtavasti käpyjä. En ole koskaan ennen nähnyt vastaavaa. Käpyjä tuli niin paljon, että koko tuijat alkavat näyttää kohta ruskeilta. Kesällä leikkasin enimpiä käpyjä jopa hieman pois, sillä ne alkoivat painaa oksia liikaa alas. Kivempiahan nuo tuijat olisivat vihreänä, mutta hauska ilmiö tämäkin. Tiesitkö sinä, että tuijiin voi tulla näin paljon käpyjä? Minut se kyllä yllätti täysin. 

Kivaa alkanutta lokakuuta teille kaikille!





Kommentit

Suositut tekstit