TERVEISIÄ TALVIUNILTA







Blogi on vaipunut pitkän ja pimeän syksyn saattelemana talviunille, mutta tulin nyt kuitenkin pikaisesti kertomaan joulun jälkeiset kuulumiset ennen vuoden vaihtumista. Täällä on lomailtu koko kulunut viikko ja joulua on vietetty perinteisen leppoisasti kotona lähimpien sukulaisten kanssa. Tämän loman suurimpana päämääränä on ollut joutilaisuuden tavoittelu ja hyvinhän siinä on onnistuttukin. Akkuja on latailtu lepäilemällä ja ulkoilemalla herkuttelujen välissä. Vaikka itse aattopäivä olikin lumeton, päästiin sentään lumestakin nauttimaan tänä jouluna, sillä joulupäivänä ja tapaninpäivänä meille satoi kunnon lumikerrokset. 

Oikeastaan halusin jakaa teille muutaman kuvan joulukukistani, sillä tänä jouluna onnistuin löytämään persikan sävyisiä amarylliksiä joulukimppuuni. Viime jouluna niitä ei löytynyt edes kissojen ja koirien kanssa, mutta nyt onnisti. Amarylliskimpun lisäksi meillä on ollut valkoisia hyasintteja ja jouluruusuja. Uuden vuoden aatoksi haaveilen vielä hankkivani valkoisia tulppaaneja eukalyptuksilla maustettuna. 





Ensi viikolla itse palailen jo töihin, muu perhe jatkaa vielä lomailua. Toivottavasti teillä lukijoillakin on ollut mukavat joulun pyhät ja olette päässeet nauttimaan aikatauluttomista päivistä. Tässä kohtaa haluan esittää teille lukijoille kiitokset kuluneesta vuodesta ja toivottaa leppoisia vuoden viimeisiä päiviä. Tavataan taas ensi vuoden puolella. 





Kommentit

Suositut tekstit