LEMPEÄ MARRASKUU




Marraskuu. Tuo hyljeksitty kuukausi syksyn ja talven välissä. On pimeää, märkää ja kylmää. Harmaita, utuisia päiviä. Väsyttää. Vielä vähän enemmän väsyttää. Tekee mieli kaivautua sohvan nurkkaan. Tuntuu, että pimeys on imenyt kaikki energiat. Monikaan ei juuri marraskuusta välitä. Marraskuu ei lukeudu omiinkaan suosikkeihini, mutta tänä syksynä heräsin näkemään asiat hieman toisin. 

Luonto näyttää oikeastaan superkauniilta marraskuisissa väreissään, riisuttuna ja paljaana, utuisena ja harmaana. Mieli rauhoittuu, visuaalisten virikkeiden ähky helpottaa. Utuisena ja harmaana päivänä on ihana sytytellä kynttilöitä ja tunnelmoida sisätiloissa kuppi kuumaa teetä kädessä. Marraskuu suorastaan kutsuu hidastamaan tahtia ja vähentämään suorittamista. Miksi et siis käyttäisi tilaisuutta hyväksi ja antaisi itsellesi lupaa hidastaa. Marraskuu on siihen paras mahdollinen kuukausi. 


 


Itse olen ihan tietoisesti antanut itselleni luvan olla tekemättä ylimääräisiä, siksi blogissakin on ollut vähän hiljaisempaa. Onko se nyt vaarallista, jos joskus jättää viikkosiivoukset tekemättä ja korvaa omat kokkailut kaupan eineksillä. Jos suklaa maistuu tavallista paremmalta ja liikkumaan lähteminen tuntuu liian raskaalta. Joskus voi ihan hyvin olla itselleen lempeä. Hidastamisen myötä olen huomannut pitäväni marraskuusta enemmän kuin koskaan.

Tämän postauksen kauniit luontokuvat otin puhelimella muutama viikko sitten luontoretkeltämme Kristiinankaupungin Kanuunakallioilta. Aivan ihana mieltä rauhoittava paikka, oli vuodenaika mikä tahansa. Osa teistä on nähnyt näistä muutamia jo sosiaalisen median puolella. Tässä vielä marraskuisen merenrannan tunnelmia tänne blogiinkin.

Lempeää marraskuuta teille kaikille lukijoillekin <3




 




  

Kommentit

  1. Hyvä asennemuutos, tuosta voisi itsekin ottaa oppia. Ja kauniit kuvat! 😊👍

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit