RAUHALLISTA PYHÄINPÄIVÄÄ






En tiedä onko se tuo pimeys vai kellojen siirto, mutta kuluneella viikolla on kyllä väsyttänyt iltaisin paljon tavanomaista enemmän. En erityisemmin pidä kellojen siirtelystä, joten minulle kyllä sopisi mainiosti, ettei niitä jatkossa enää siirreltäisi. Siihen en tosin osaa ottaa kantaa, sopisiko talvi- vai kesäaika minulle paremmin, molemmissa kun on puolensa. Sujuiko sinulla talviaikaan siirtyminen ihan kivuttomasti?

Viime aikoina täällä on vielä epätoivoisesti yritetty tehdä viimeisiä puuhia puutarhassa ennen talven tuloa. Havuja ja haravointia, syyshortensian kukinnotkin vielä leikkasin, ennen kuin viime viikonlopun pakkaset tulivat. Hetken jo ehdin luulla, että talvi sieltä tulisi ihan kunnolla, niin kylmää jo oli, mutta nythän täällä on taas ollut todella lämpimät kelit. Taidan saada loputkin takapihasta vielä haravoitua ennen lumen tuloa. Tänä syksynä haravointi jäi jotenkin tosi myöhäiselle, kun lehdet pysyivät puissa niin pitkään.  

Nyt on kuitenkin aika rauhoittua hetkeksi viikonlopun ja Pyhäinpäivän viettoon perheen parissa. Sytytellään kynttilöitä läheisten muistoksi ja muistetaan kiitollisuudella iloita niistä hyvistä hetkistä ja mukavista muistoista, jotka mieliimme ovat painuneet. Levätään ja kerätään voimia tulevaan viikkoon, niin jaksetaan tuota pimeyttäkin taas hieman paremmin.

Rauhallista Pyhäinpäivää Sinulle!



Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit