PIENIN ASKELIN KOHTI SUURTA JUHLAA





Heipparallaa! Miten te olette selvinneet tästä vuoden pimeimmästä ajasta? Minulla tekee vähän tiukkaa, täytyy tunnustaa. Välillä käy mielessä, että olisi ihan mukava vain kaivautua pehmoiseen pesään talviunille karhun tavoin ja herätä vasta kevätauringon säteisiin. Aamulla on pimeää, kun lähtee ja kotiin palatessa on vähintään yhtä pimeää. Viikonloppuna oli sentään ihanaa pitkästä aikaa olla kotona valoisallakin ajalla. Ehdin jopa puutarhahommiin, kun isänpäivämenot peruuntuivat nuorimmaisen flunssan vuoksi. Sain puettua magnolian asianmukaiseen talviasuun ja laitettua vähän havuja herkimmille kasveille.






Parasta tässä pimeydessä on minusta se, että voi pikku hiljaa pienin askelin aloittaa valmistautumisen loppuvuoden tunnelmointiin. Kotiin on ihana lisäillä tunnelmaa pienin talvisin jutuin, vähän kerrallaan. Kynttilöitä on sytytelty jo pitkin syksyä, mutta nyt löysin kivan ovikranssin Plantagenista ulko-oveen ripustettavaksi. Päädyin tänä vuonna tällaiseen sydämen muotoiseen puksipuukranssiin. Lähempänä joulua se saa juhla-asun päällensä, mutta toistaiseksi yksinkertaisuus on kaunista.

Tunnelmavaloja en ole vielä ehtinyt ottaa esiin, mutta löysin täydelliset paperitähdet Omashopin nettikaupasta. Valkoinen tähti pääsi jo paikalleen keittiössä, musta jäi vielä kaappiin odottamaan parempaa inspiraatiota. Toistaiseksi nämä pienet jutut riittävät tunnelman luomiseen. Lähempänä joulukuuta on sitten aika kaivaa jouluvalot esiin. Ja luulenpa, että havujakin alkaa kohta ilmestyä maljakoihin. 

Tunnelmallista loppuviikkoa teille!








  

Kommentit

Suositut tekstit