TUUNAA TULPPAANIKIMPPU







Terveisiä tulppaanikimpun tuunauskurssilta. Pakkanen paukkuu nurkissa kirpakkana, mutta tulppaaniterapia lämmittää. Osallistuin keskiviikkoiltana paikallisen kukkakaupan, Kukka ja Lahja Anemonen järjestämään workshoppiin, jossa tuunattiin tulppaanikimppu. Kävin jo viime syksynä heidän järjestämässään workshopissa sitomassa trendikästä kukkakimppua ja tästä innostuneena halusin osallistua workshopiin uudelleen. 

Tällä kertaa teemana oli siis tulppaanikimpun tuunaus asetelmaksi. Asetelma toteutettiin omaan maljakkoon, jonka oli saanut ottaa tilaisuuteen mukaan. Aluksi kukkakauppias Sinikka Matikainen antoi hieman käytännön vinkkejä ja näytti mallia, miten asetelma syntyy. Sitten me osallistujat saimme ryhtyä puuhaan. Jokainen sai valita haluamansa tulppaaninipun, jota lähdettiin työstämään. Kaikki saivat valita myös leikkokukista itselle mieluisimmat yhdistelmät kimpun tuunaamiseen.

Tällä hetkellä runsaat, rennot, rönsyilevät ja boheemit kukkakimput ovat erittäin trendikkäitä. Tulppaanikimppua on helppo tuunata tähän suuntaan lisäämällä siihen esimerkiksi oksia, leikkokukkia, mustikanvarpuja, pistaasia tai eukalyptusta. Itse valitsin workshopissa tulppaanien kaveriksi tämän hetken suosikkejani: jaloleinikkiä, anemonea, kirsikan oksaa, pistaasia ja eukalyptusta. Värimaailmaksi valikoitui keväinen vaalean ja vaalenpunaisen yhdistelmä. Tällainen asetelma siitä sitten tuli. Mitäs tykkäätte :)

Mukavaa viikonloppua kaikille!












Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit