SYYSKUUN KUULUMISIA







Heissan pitkästä aikaa! Syyskuukin jo vetelee viimeisiään, kummasti tuo aika lentää, kun touhuja riittää. Miten teidän syksy on lähtenyt käyntiin. Meillä ollaan sen verran mukavassa tilanteessa, että lasten harrastukset ovat painottuneet viikonlopuille, joten viikolla ei tarvitse rynniä töiden jälkeen harrastuksiin joka ilta. Aika ihanaa, kun joskus voi vain ollakin työpäivän jälkeen.

Kelit ovat olleet melko viileitä viime viikkoina ja yöpakkasiakin on jo ollut. Puutarha on saanut ihania syksyn sävyjä. Daaliat ovat kärsineet yöpakkasista eniten, mutta maksaruohot ja krysanteemit vielä kukoistavat. Eilen oli niin ihana aurinkoinen syyspäivä, että pitkästä aikaa tuli tartuttua kameraan. Tänään on taas ollut jo sitten harmaampaa ja sateisempaa, mutta mitä täydellisin keli kynttilöiden polttamiseen.




Sen verran jo panikoin kylmien tuloa, että istutin viime viikonloppuna muutamia kukkasipuleita. Tänä vuonna en niihin mitään suuria summia laittanut, koska aikaisempinakaan keväinä ei sipulit ole tästä maasta nousseet, joten lähden ensi kevääseen aika pessimistisin asentein. Löysin söpöjä valkoisia narsisseja ja tietenkin ostin myös perinteisiä tulppaaneja. Lisäksi ostin kirjopikarililjoja, joita olen jo aikaisempinakin vuosina kokeillut, mutta nyt istutin kaikki sipulit vähän uusille paikoille. Katsotaan olisiko paikan vaihdoksilla mitään merkitystä keväiseen kukintaan. 

Kiva kun olet vielä siellä ruudun toisella puolella harvakseltaan ilmestyvistä postauksista huolimatta ja oikein mukavaa alkavaa viikkoa!








Kommentit

  1. Kauniit pastellisävyiset krysanteemit ja super ihanat maksaruohot! Kukkasipuleille menestystä, kyllä ne sieltä keväällä nousevat ilahduttaen kukinnallaan. Hyvää alkavaa viikkoa sinulle!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit