HEINÄKUISIA PUUTARHATUNNELMIA






Moikka. Miten siellä heinäkuu sujuu? Täällä lomaillaan koko perheen voimin ja olemme juuri palanneet Keski-Suomen lomareissulta välillä vähän kotiinkin ennen seuraavaa reissua. Säät ovat olleet kovin epävakaat ja sateiset viimeiset pari viikkoa, mutta se ei ole menoa haitannut. 

Kuvailin hieman puutarhaa viime viikolla ennen reissuun lähtöä ja tarkoitus oli laittaa kuvia tännekin, mutta en sitten siinä lähtötohinoissa enää ehtinyt, joten uusi yritys nyt. Luvassa siis puutarhatunnelmia heinäkuisesta puutarhastamme. 

Kiinanpionit ilahduttivat tänä kesänä jälleen hieman runsaammalla kukinnallaan. Viime kesänä kukkia taisi tulla kokonaista kolme, mutta tänä kesänä niitä tulikin jo reilut kymmenen. Tosin olin ehtinyt ottaa suurimman osan kukista maljakkoon ennen kuvien ottamista, ettei rankkasateet pilaisi niitä ennen aikojaan. Tämä perinteinen Sarah Bernhard on kyllä niin hurmaava runsaine kukkineen, ettei sitä voi vastustaa. Se on ehdottomasti yksi pionisuosikeistani, onneksi se on viihtynyt meillä toistaiseksi hyvin. 






Aika moni kukka tuntuu olevan lämpöisen kesäkuun vuoksi hieman etuajassa ja kukat ovat kukkineet kukkansa todella nopeasti. Daaliakin jo availee nuppujaan, vaikka yleensä se on innostunut kukkimaan vasta myöhemmin. Mutta nyt näihin kukkiviin kuviin ja tunnelmiin ja toivottelen teille niiden myötä oikein mukavaa heinäkuuta! Toivottavasti ehdin kirjoitella teille vielä ennen seuraavaan reissuun lähtöä hieman alkukesän soraprojektistamme, joka on saatu päätökseen.   
 







    

Kommentit

Suositut tekstit