SORAPROJEKTILLA SELKEYTTÄ PUUTARHAAN







Moikka. Tulin vielä pikaisesti laittamaan teille kuvia soraprojektistamme, ennen kuin seuraava lomareissu kutsuu. Alkukesästä kirjoittelin teille soraprojektista, jossa ajattelimme rajata hyötykasvipuutarhaamme ja samalla selkeyttää sen nurkan ilmettä. Tästä puutarhan nurkasta olen monestikin maininnut täällä blogissa, koska se on ollut yksi pihamme haasteellisin nurkka, sillä rikkakasvit olivat vallanneet sen totaalisesti. Soraprojektilla oli tarkoitus saada rikkaruohot ja kotilot kuriin.

Projekti on valmistunut ja olemme kyllä olleet supertyytyväisiä, että ryhdyimme tuumasta toimeen. Nyt ei tarvitse murehtia enää rikkaruohoja eikä kotiloiden pesiytymistä kasvimaan nurkille. Lisäksi alueesta tuli paljon selkeämpi ja siistimpi. Toteutus oli todella helppo ja valmistakin tuli nopeasti. Rajasimme alueen leveillä reunakivillä. Alueen sisäpuolelle laitoimme juurikangasta ja siihen päälle sorakerroksen. Yhteensä alueelle upposi soraa kolme tonnia. Kuvat on napsittu jo aikaisemmin kesällä, mutta tässä hieman kuvakimaraa toteutuneesta lopputuloksesta. Mitäs tykkäätte?
















Kommentit

  1. Tykkään kyllä, lopputulos on sekä kaunis että selkeä ja jos apua saa vielä kotioloihin ja rikkoihin, niin mikäs sen parempi!

    VastaaPoista
  2. Siistiä jälkeä! Nyt ei pitäisi kotiloiden vaivata ja kyllä hetki menee rikkaruohoillakin ennen kuin saavat juuriaan upotettua paksuun soraan. Itselläni odottaa myös kasvimaan käytävien nurmipinnan vaihto johonkin muuhun materiaaliin. Näillä näkymin sinne tulisi hiekkkaa, mutta katsotaan nyt.... Hauskaa lomamatkaa!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit