PAPUKAIJATULPPAANIT





Terkkuja Helsingistä! Viikonloppu vierähti nopeasti sukulaisia ja ystäväperheitä tavatessa. Kevät oli siellä hieman pidemmällä kuin meillä täällä Pohjanmaalla, mutta ei niin paljon kuin odotin. Sinivuokot ja valkovuokot kukkivat jo runsaina puistikoissa ja jäät olivat lähteneet merestä. 

Kotonakin oli viikonlopun aikana tapahtunut edistystä puutarhassa. Krookukset, idänsinililjat ja posliinihyasintit olivat puhjenneet kukkaan. Tulevalla viikolla olisi tarkoitus päästä pihahommiin oikein kunnolla, sillä minulla on luvassa muutamia lomapäiviä työpaikan vaihdon myötä. Ja luonnollisesti vappupäivä kuluu varmasti pihahommissa myös, ellei sade pilaa suunnittelmia.




Nämä kuvat papukaijatulppaaneista ovat muutamien viikkojen takaa ja olivat kokonaan unohtuneet arkistoihini. Mainittakoon nyt taas jälleen kerran, että valkoiset papukaijatulppaanit ovat ehdottomasti suosikkejani. Nämä yksilöt ovat kasvaneet paikallisella kukkatarhalla ja kestivät maljakossa reilusti yli viikon. Kotimaisia laatukukkia siis. Pääsääntöisestihän nämä kukat tuodaan yleensä kukkakauppoihin ulkomailta, mutta tällä kertaa onnistuin löytämään oman kylän kasvatit. Tässä kimpussa ne on yhdistetty pienilehtisen eukalyptuksen ja isojen aralian lehtien kanssa. Muistaakseni istutin syksyllä itsekin maahan papukaijatulppaaneja. Jännityksellä odotan, miten niiden kanssa käy.

Näiden kukkakuvien myötä toivottelen teille kaikille iloista Vappua!







Kommentit

  1. Vitsi miten ihanat tulppaanit! <3 Mukavaa Vappua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Toivottavasti teilläkin oli mukava Vappu :)

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit