ILOA JOULULAHJOISTA






Heipparallaa! Tänään on luvassa pieni paljastus. Olen nimittäin viimeaikoina kärsinyt pienimuotoisesta maljakkomaniasta. Kirpputoreilla ja kierrätyskeskuksessa kierrellessäni katse etsii erityisesti maljakkoja ja ruukkuja, jotka ovat muille käyneet tarpeettomiksi. Kuluneen vuoden aikana olen hankkinut ainakin kymmenkunta uutta maljakkoa. Kirppiksillä kun voi eurolla tai parilla tehdä todella upeitakin löytöjä.

Puutarhan tuoreena omistajana olen havahtunut siihen, että maljakoille on todella käyttöä. Ja maljakoita pitää olla monen muotoisia ja kokoisia erilaisille ja erikokoisille kukille. Itse tykkään pitää maljakoissa ihan vain yksittäisiäkin kukkia, joten erityisesti pienille maljakoille on ollut tarvetta.

 Tonttukin oli huomannut kiinnostukseni maljakoihin, sillä joulupaketeista paljastui kaksi uutta lasista maljakkoa. Molemmat olivat muodoltaa pyöreitä, kuten viime aikojen trendi on vahvasti ollut. Toinen maljakoista oli Ferm Living:n  Bubble Glass Object, joka oikeastaan on myös kynttilänjalka, eli supermonipuolinen  ihanuus.  Erityisen hyvin siihen käy mielestäni pienehköt yksittäiset kukat. Kuvissa siinä on jo parhaat päivänsä nähnyt jouluruusun oksa.





Toinen maljakoista oli House Doctorin WLO302, joka sopii niin yksittäisille kukille kuin kimpuillekin. Loppiaisen metsäretkeltä nappasin mustikanvarpuja mukaani ja kylläpä vain taas tähänkin vuodenaikaan tuo vihreän ja valkoisen yhdistelmä näyttää niin freesiltä. Mukavia talvipäiviä teille! 





Kommentit

  1. Kauniit maljakot! Minusta tuntuu joskus, että ei löydy sopivaa maljakkoa, vaikka kyllä niitä jonkun verran on kertynyt. Pitänee alkaa haalimaan maljakkoja ilmeisesti lisää. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Nämä olivat kyllä tosi söpöt :) Mikä siinä tosiaan onkin, että usein tuntuu, ettei sitä sopivaa maljakkoa olekaan, kun tarvisi. Olen nyt yrittänyt löytää moneen tarkoitukseen sopivia, isoja ja pieniä, korkeita ja matalia :)

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit