ONNEA UUTEEN VUOTEEN





Onnea uuteen vuoteen ihanat lukijani. Taas on vuosi vaihtunut. En vielä ihan ollut valmis uuteen vuoteen, mutta tässä sitä nyt ollaan. Kulunut vuosi on sisältänyt erikoisen paljon luopumisen tuskaa, ja ajassa ja hetkissä olisi voinut viipyillä pidempäänkin. Ensin en millään halunnut irrottaa otetta kesästä. Sitten tuli niin nopeasti ensilumi, etten olisi halunnut luopua syksystä. Nyt en vielä olisi halunnut luopua joulusta enkä vuodesta 2017. Ihan kuin juoksisin koko ajan kaksi askelta kaikesta jäljessä. Ehkä se on sitä iän tuomaa maustetta elämään, jouduinhan siirtymään pitkin hampain myös uudelle vuosikymmenelle kuluneen syksyn aikana.  

Mutta onhan tässä vuoden vaihtumisessa paljon hyvääkin. Kaikki tuntuu mahdolliselta ja uudet alut odottavat. Vuoden vaihtuminen antaa minulle sen virallisen luvan kevään odotukselle. Tulppaanikausi alkaa, päivät pidentyvät ja valo lisääntyy. Aiva mahtavaa siis. Kohta pääsee suunnitelemaan kevään pihahommia ja toki sisälläkin odottaa muutama sisustusprojekti toteutumistaan. Sitä ennen tässä vielä nautitaan loppiaiseen saakka joulun rippeistä ja kotoillaan perheen kanssa leppoisasti. Toivottavasti sitten on taas energiaa aloittaa arjen touhut.

Kiitos sinulle, että olet seurannut tarinoitani kuluneen vuoden aikana  <3 Ja suurkiitos kaikesta siitä positiivisesta palautteesta, jota olen teiltä matkan varrella saanut. Minulle on suuri ilo ja kunnia, jos olen voinut ilahduttaa jutuillani teidänkin päiviänne. Toivottavasti onnistun siinä myös tänä vuonna :)









Kommentit

  1. Upeita kuvia! Ihanaa, kun kevät lähestyy :) Hyvää 2018 vuotta Sinulle!

    VastaaPoista
  2. Ihanat leinikit! Jep, kevät-ja kesävalmistdlut ovat alkaneet!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit