REIPAS ALOITUS TÄHÄN VUOTEEN

Hip hei! Tämä vuosi alkoikin sitten ihan reippaasti, nimittäin eteisen remontti on nytkähtänyt vihdoin liikkeelle. Alun perin remonttiin piti ryhtyä jo syksyllä, mutta ajan puutteeseen vedoten emme saaneet mitään aikaiseksi. Eteisen ongelmana on ollut epäkäytännöllinen vaatekaappi ja säilytyskokonaisuus, joka lähtee nyt vihdoin vaihtoon. 

Uutta kaapistoa odotellessa voin jo hiukan vinkata loistavasta naulakosta, jonka löysin eteisen toiselle seinälle loppusyksystä. Naulakkojahan on kyllä tarjolla jos jonkinlaisia, mutta suurin osa niistä on mielestäni melko epäkäytännöllisiä. Monessa naulakossa nupit ovat niin suuria ettei tavallisia takkeja voi laittaa niihin roikkumaan kuin hupusta. Ripustuslenkki niskassa kun ei nuppeihin sovi. Toinen ongelma on mielestäni ollut se, että yhden takin ripustamisen jälkeen koukku on jo täynnä. Mutta nyt on vihdoin löytynyt naulakko, jossa näitä ongelmia ei ole. Saanko esitellä House Doctorin RACK naulakon. Nyt mahtuu omien takkien lisäksi myös naapurien lasten talvitamineet naulakkoon putoilematta maahan. 
Kuva lainattu netistä.

Tässä naulakossa meillä usein pidetään lasten ulkovaatteita, koska nykyisen vaatekaapin liukuovet eivät rullaa kovin sujuvasti. Välillä vaatteiden kaivaminen kaapista on niin vaivalloista, että helpommin nappaa haalarit naulakosta. Tämä naulakko ei muuten ollut hinnallakaan pilattu, joten vahva suositus tälle. 

Mistä te muuten tykkäätte seurata blogeja? Oletteko jo tutustuneet blogit.fi ja bloglovin.com sivustoihin? Aktivoiduin uuden vuoden kunniaksi hieman lisäämään blogini löydettävyyttä ja nyt voit seurata blogiani Facebookin lisäksi myös edellä mainituilla sivustoilla. Instagramissa käytän tiliä  @annukka.a Itse tykkään erityisesti seurata blogeja bloglovin -sovelluksen kautta, jonka olen ladannut puhelimeeni. Seuraamieni blogien uusimmat postaukset päivittyvät feediini, jolloin kaikki uudet postaukset löytyvät kompaktisti samasta paikasta, eikä tarvitse erikseen käydä eri blogien sivuilla katsomassa, josko uusia postauksia olisi tullut. Tehokasta siis ja vahva suositus myös näille sivustoille :)

Mukavaa viikonloppua teille kaikille!


Kommentit

  1. Itse seurailen pääasiallisesti blogeja oman blogini Muita ihania blogeja-listan kautta. Siihen päivittyy aina uudet postaukset kaikilta niiltä, joihin olen lukijaksi kirjautunut. Sitä toki pitää muistaa päivittää aika-ajoin, ei nimittäin päivitä automaattisesti itseään. Tuon kurja puoli toki on se, että jos blogissa ei ole lukijat-kohtaa, niin sitten se ei onnistu. Mukavaa alkanutta vuotta Sinulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuokin kuulostaa kyllä näppärältä tavalta☺️Mukavaa alkanutta vuotta myös Sinulle ❤️

      Poista
  2. Hei, seuraan blogeja bloggerin Lukemisto kohdasta, siellä näkyy kaikki seuraamani blogit. Lisäksi tulee seurattua blogit ja theblogjungle sivustoja ja facebookin eri ryhmiä. Mukavaa alkanutta vuotta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkeistä 🙏 ☺️Mukavaa alkanutta vuotta Sinullekin ❤️

      Poista
  3. Näppärä naulakko. Seuraan eniten blogeja lukulistani mukaan. Ts. komppaan edellisiä. Mukavaa alkanutta vuotta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Naulakko on osoittautunut todella sopivaksi meidän eteiseen :) Mukavaa alkanutta vuotta Sinullekin :)

      Poista
  4. Seuraan omassa blogissani olevan lukulistan kautta blogeja. Myös välillä katson Blogit.fi -sivuston kautta onko tullut uusia postauksia. Blogissani on meineillään arvonta, jos siemenet kiinnostavat :). Hyvää vuoden aloitusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvää vuoden aloitusta Sinullekin <3 Ja kiitos vinkeistä, täytyypä piipahtaa blogissasi tutustumassa ja osallistumassa arvontaan :)

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit