IHAN KUIN HATTARAA





Moikka! Tulin kertomaan teille tämän hetken pikakuulumiset. Lämpimät kelit sen kun vain jatkuvat ja viikonloppuna tulikin tehtyä pihapuuhia koko viikonlopun täydeltä. Monta kukkapenkkiä tuli siivottua rikkaruohoista ja kylvinpä myös elämäni ensimmäiset ruohonsiemenet. Uusia kukkijoita ilmaantuu nyt lähes päivittäin ja kyllä muuten on taas kiva poimia kukat maljakkoon omasta puutarhasta. 






Tämän hetken suurin ilon aihe on koristeomenapuun puhkeaminen yltäkylläiseen kukkaan. Puu on kuin valkoinen hattara. Kukkia on aivan uskomattoman paljon. Ilmeisesti keväällä tehty leikkaus on innoittanut sitä uuteen kukoistukseen. Tarkkasilmäiset puutarhurit kyllä huomaavat, että koristeomenapuumme kärsii jostain taudista. Lehdet ovat osittain vaalean töhnän peitossa, olisiko tämä nyt sitä härmää vai mitä, en ole ehtinyt tarkemmin asiaan paneutua. Mutta kaikesta huolimatta upeasti kukkii. Myös yksi neljästä omenapuustamme on jo runsaassa kukassa. Nauttikaamme siis näistä ihanista kevään kukkivista puista.

 Arvaatte varmaankin, että olen räpsinyt kuvia näistä kaunokaisista kasapäin, niin että ihan valinnan vaikeus oli, mitä tänne blogiin valitsisin. Mukavaa viikon jatkoa sinulle näitten omenankukkien kera. Lisää kuulumisia luvassa lähiaikoina.











Kommentit

  1. Ihanasti kukkii omenapuut! Alimmaisissa kuvissa oleva puu on todella kauniin mallinen ja upeassa kukkaloistossa. puutarhurintytar.blogi.net

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit