VAPPU 2018








Heissan. Viime vappuna aloittelin kuvasarjaa, jossa olisi tarkoitus kuvailla puutarhan kasvutilannetta vuosittain aina Vappupäivänä, jotta näkisi erot kevään etenemisessä eri vuosina. Hieman yllättävää kyllä, mutta tämän vuoden vappu ei juurikaan eronnut viime vuoden vapusta. Lunta ei sentään ollut maassa, kuten vuosi sitten. Kasvutilanne puutarhassa on hyvinkin samanlainen viime vuoteen verrattuna. Sinivuokot aloittelevat kukintaansa ja krookukset, idänsinililjat sekä posliinihyasintit ovat jo kukkineet jonkin aikaa, onneksi paljon runsaammin kuin viime keväänä. Muita kukkijoita ei minun puutarhassani sitten vielä olekaan. Tulppaanit ovat kyllä nousseet jo hyvin ja osa perennoistakin on heräillyt talviuniltaan.

 







Vappupäivä oli hyvin pilvinen ja iltapäivällä alkoi sataa reilusti vettä, joten vappujuhlinta jäi meidän osalta hyvin vaisuksi. Saimme kuitenkin puutarhajuttuja hyvin eteenpäin, sillä vappuvieraille annettiin haravat käteen ja nyt puutarha onkin sitten haravoitu. Sain karsittua myös vanhat perennat kukkapenkeistä pois, joten puutarha näyttää jo paljon siistimmältä kuin uskalsin toivoakaan. 







Tämän vuoden vappukuvat on otettu osittain jo vappuaattona ja osittain hieman vapun jälkeen, koska vesisade yllätti vappupäivän juhlinnat ja puutarhatyöt ja kuvien ottaminen ei sen jälkeen enää onnistunut. Tässäpä siis pieni kuvakimara puutarhastamme Vappuna 2018.

Viime vuoden vappukuvat pääset kurkkaamaan täältä.










Kommentit

  1. Tällainen kuvakatsaus on kyllä kiva, on se sitten muutaman vuoden päästä jo hauska nähdä, onko eroja vuosissa. :) Samoin on hauska ottaa kuva vaikka samasta paikasta eri vuodenaikoina.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen kanssasi ihan samaa mieltä :) hauska nähdä, vaihteleeko kevään tulo miten paljon vuosittain :)

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit