SULOISTA SUVEN JUHLAA JA TERVEISIÄ AVOIMISTA PORTEISTA





Suloista suven juhlaa teille kaikille! Juhannus, mittumaari, valon juhla, yöttömän yön juhla, keskikesän juhla. Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Kesän hartaasti odotettu hetki on täällä. Valon määrä on uskomaton. Nyt nautitaan.

Meidän juhannusperinteisiin on jo vuosia kuulunut mökkeily. Tänään juhannusaattona on ollut tämän kesän surkein päivä säiden puolesta. Aamusta asti on satanut ja myrskynnyt, mutta jostain syystä se ei ole haitannut yhtään. Alkukesä on ollut niin upea, että sateen ropina on pelkkää musiikkia korville. Huomiselle on jo taas luvattu aurinkoa, että kyllä tuonne uloskin vielä tänä juhannuksena ehditään ja kuka tietää ehkäpä myös talviturkki jää tälle reissulle. 

Viikko sitten teimme naisporukalla jo perinteeksi muodostuneen retken pieneen ja idylliseen Kristiinankaupunkiin Avoimet portit -tapahtumaan. Avoimet portit -tapahtumassa ihmiset avaavat pihansa ja puutarhansa yleisölle ja vierailijoille. Tapahtuman aikana on mahdollisuus käydä luvan kanssa porttinsa avanneissa puutarhoissa ihastelemassa ja inspiroitumassa kauniista kukista, istutuksista ja toisten puutarhaoivalluksista. Monessa pihassa on laitettu myös pihakirppikset ja -kahvilat vierailijoiden iloksi. Tänä vuonna mieleen jäivät erityisesti upeat pionit, mustavadelmat sekä erikoiset kivikkokukat. Tässä pieni kuvakimara tämän vuoden Avoimista porteista teidänkin juhannusiloksi. Viime vuoden kuvat samasta tapahtumasta pääset kurkkaamaan täältä.

SULOISTA YÖTTÖMÄN YÖN JUHLAA YSTÄVÄT!












































Kommentit

Suositut tekstit